ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Γεωργία Θάνου είναι υπεύθυνη της γραμματειακής υποστήριξης του speLL.
Σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις και έχει εργαστεί στο χώρο της Υγείας σε ιδιωτική κλινική και σε γραφείο Δημάρχου.

Με την ηρεμία και ευγένεια που την διακρίνουν η Γεωργία φροντίζει η πρώτη σας επαφή με το κέντρο μας να είναι θετική. Είναι ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να κλείσετε το ραντεβού σας για την αρχική συνάντηση με την κα Κυριακοπούλου και να κλείσετε τις αξιολογήσεις. Με ευελιξία θα σας βοηθήσει στη συνέχεια να βρείτε τις ώρες για τις θεραπευτικές συνεδρίες σας και για οτιδήποτε άλλο αφορά στο πρόγραμμα.  Η Γεωργία φροντίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον ΕΟΠΥΥ και να εξυπηρετεί τους γονείς σχετικά με τα ταμεία και την αποζημίωση των θεραπειών εφόσον αυτό χρειαστεί. Η ζεστή επαφή της με τα παιδιά συμβάλλει στο να νιώθουν άνετα και ασφαλή όσο περιμένουν να μπουν στις συνεδρίες τους.

Η Γεωργία είναι ένας άνθρωπος θετικός και εξαιρετικά καταρτισμένος και θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα σας για όσο χρειάζεστε την υποστήριξη του speLL και της Ομάδας μας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, όπως μια αλλαγή στο πρόγραμμά σας, μια έκτακτη συνάντηση με την κα Κυριακοπούλου ή τους θεραπευτές μας, μια διευκρίνιση για το δωμάτιο παρακολούθησης ή οτιδήποτε άλλο μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην Γεωργία!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Tel: 210 677 2964   e-mail: info@spell.gr

© 2019 by 16Reasons, ALL RIGHTS RESERVED by speLL