ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

1. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε ενδιαφερόμενος για να δηλώσει τη συμμετοχή του στο webinar είναι απαραίτητο να αποστείλει τα στοιχεία του, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής. Για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 – 6772964 και info@spell.gr

Με τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής δεν δεσμεύεστε με παρακολούθηση του webinar και αντίστοιχα δεν εξασφαλίζεται κάποια θέση.  

 

2. ΕΓΓΡΑΦΗ – ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ - ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να εγγραφείτε στο webinar πρέπει να καταβάλετε την προκαταβολή του webinar και να μας ενημερώσετε σχετικά με αυτή με email. Μόλις το λάβουμε θα σας σταλθεί απαντητικό επιβεβαιωτικό email για την κράτηση της θέσης σας και την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας.

Για την κατοχύρωση της θέσης σας είναι απαραίτητη η προκαταβολή του ποσού των 100€ εντός 5 εργασίμων ημερών από τη μέρα της επιβεβαίωσης προκράτησης της θέσης, με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό της τράπεζας Eurobank:

IBAN λογαριασμού: GR7102600950000500200857193

Όνομα δικαιούχου: SPELL-Ε.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Ως αιτιολογία κατάθεσης αναφέρετε το επώνυμό σας και τη λέξη ΔΥΣΠΡΑΞΙΑ.

 

  • Σε περίπτωση ηλεκτρονικής μεταφοράς εμβάσματος για την προκαταβολή από τράπεζα διαφορετικής της Eurobank, επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου με τις προβλεπόμενες τραπεζικές προμήθειες. 

  • Ισχύουν ειδικές τιμές για εγγραφές έως 15/11/2020
     

3. ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για να έχετε την έκπτωση της ομαδικής εγγραφής, η ομάδα των 3 και άνω ατόμων θα πρέπει να δηλωθεί κατά την εγγραφή.  Η δήλωση της ομάδας γίνεται με την αποστολή ενός email με τα ονόματα των μελών της στο info@spell.gr από ένα μέλος / εκπρόσωπο της ομάδας.

Η παραπάνω δήλωση μπορεί να γίνει έως και την κατάθεση της προκαταβολής, που είναι απαραίτητη για τη κράτηση της θέσης στο webinar. Προσθήκες συμμετεχόντων στην ομάδα, μετά τη δήλωση αυτής, δε γίνονται δεκτές.


4. ΑΝΕΡΓΟΙ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η ειδική τιμή για ανέργους ή προπτυχιακούς φοιτητές, ισχύει όταν αυτή η ιδιότητα δηλώνεται εκ των προτέρων κατά την αίτηση εγγραφής. Την ημέρα της κατάθεσης της προκαταβολής αποστέλλεται με email το δελτίο ανεργίας ή το φοιτητικό πάσο αντίστοιχα. Σε περίπτωση που ο φοιτητής βρίσκεται μετά το 4ο έτος σπουδών, η φοιτητική ιδιότητα αποδεικνύεται με τη βεβαίωση σπουδών.

 

5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ - ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

Η προκαταβολή επιστρέφεται μόνο:
 

  • σε περίπτωση ακύρωσης του webinar από τους διοργανωτές

 

Σε καμία άλλη περίπτωση δεν επιστρέφονται προκαταβολές.

 

  • Αντικαταστάσεις συμμετεχόντων (ονομάτων) γίνονται δεκτές.


6. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ  

H εξόφληση των διδάκτρων του webinar μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση 3 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής του. Αν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με τη χρήση τραπεζικής (πιστωτικής ή χρεωστικής) κάρτας για την μέσω POS εξόφληση της συμμετοχής σας αυτό είναι εφικτό μόνον στις εγκαταστάσεις του speLL μεταξύ 13:00 – 21:00 καθημερινές (Αγγ. Σικελιανού 4, Νέο Ψυχικό).

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ WEBINAR (οι δόσεις θα προστεθούν στην τελική συνολική απόδειξη που θα λάβετε). 

 

7. ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Κύριο μέλημά μας είναι πώς οι επιμορφούμενοι θα γίνουν ακόμη καλύτεροι και πώς θα βελτιώσουν τις δεξιότητες που χρειάζεται να έχουν για να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, δημιουργικά και ευέλικτα. Η συμμετοχή στο webinar θεωρείται πλήρης μόνο εφόσον οι συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει όλες τις προβλεπόμενες ώρες κατάρτισης. Το ονοματεπώνυμο που αναγράφεται στη βεβαίωση / πιστοποιητικό παρακολούθησης είναι αυτό που δηλώνεται στην αίτηση συμμετοχής και που παρακολούθησε το webinar.
 

*Σε περίπτωση απώλειας της βεβαίωσης από τον συμμετέχοντα, είναι δυνατή η επανέκδοση της από το speLL. Σημειώνεται ότι σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατή η υπογραφή της βεβαίωσης από τον εισηγητή του webinar και για την αποστολή του νέου πιστοποιητικού επιβαρύνεται ο συμμετέχοντας.

8. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ  

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν υλικό / σημειώσεις και σχετική βιβλιογραφία την ημέρα του webinar σε ηλεκτρονική μορφή. Στο email που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας και εφόσον θα έχετε καταθέσει την προκαταβολή θα λάβετε προτεινόμενη βιβλιογραφία για προετοιμασία πριν την παρακολούθηση.

 

9. ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής μεταφοράς εμβάσματος για τα δίδακτρα από τράπεζα διαφορετικής της Eurobank όπου τηρείται ο λογαριασμός του speLL, επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου με τις προβλεπόμενες τραπεζικές προμήθειες. Πιο συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση επιλέγετε όλα τα έξοδα να βαρύνουν τον εντολέα. Τα έξοδα αυτά ορίζονται από την τράπεζά σας. Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε απευθυνθείτε στην υπηρεσία e-banking της τράπεζας σας.

 

11. ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Η πλατφόρμα φιλοξενίας του webinar θα ανακοινωθεί προσεχώς. Με την ολοκλήρωση της εξόφλησης ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει email με τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να γνωρίζει τη διαδικασία σύνδεσης στην πλατφόρμα. 2 μέρες πριν τη διεξαγωγή του webinar θα σταλεί σύνδεσμος με την προγραμματισμένη ημερομηνία και ώρα για τη σύνδεση στο webinar μέσω της χρήσης ειδικής πλατφόρμας.

Οι 2 ημέρες του κάθε μέρους του webinar  θα έχουν ένα ενδεικτικό ωράριο 09:30 – 17:00. 

12.  ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες. Ο ιστότοπος δεσμεύεται να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του. Στους όρους χρήσης – Πολιτική Απορρήτου εξηγείται πως διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών, σύμφωνα με την ελληνικό νόμο που αφορά στην Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Είναι αμοιβαίως αποδεκτό ότι όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, οι παρουσιάσεις, τα μηνύματα και όλο το περιεχόμενο, είτε αναρτάται δημόσια είτε μεταφέρεται ιδιωτικά, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο το περιεχόμενο πηγάζει. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης απαγορεύεται να αντιγράψει και να αναπαράγει οποιοδήποτε περιεχόμενο και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του ιστοτόπου χωρίς προηγουμένως λάβει σχετική άδεια από την speLL. Αν πράξει τοιουτοτρόπως, αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για αποζημίωση του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο πηγάζει το περιεχόμενο.

13. ΥΛΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Όλο το υλικό εκπαίδευσης παρέχεται και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των ομιλητών και της speLL. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αποθήκευση σε κάποιο σύστημα και γενικά η αναπαραγωγή του με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς προγενέστερη γραπτή άδεια από τη speLL ή τους ομιλητές.

 

14. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Κατά τη διάρκεια των webinars ενδέχεται να λάβει χώρα φωτογράφιση των οθονών όπου φαίνονται οι εργασίες και οι συμμετέχοντες, καθώς και οπτικοακουστική καταγραφή αυτών σε σταθερό μέσο. Με τη συμμετοχή σας σε σεμινάριο αποδέχεσθε και συναινείτε στις ανωτέρω ενέργειες, καθώς και την εκ μέρους του speLL δημόσια χρήση και αναπαραγωγή του σχετικού υλικού για εκπαιδευτικούς, διαφημιστικούς ή προωθητικούς σκοπούς.

 

15. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ

Κατά την προκαταβολή των διδάκτρων, στους συμμετέχοντες των webinras εκδίδονται αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγια παροχής υπηρεσιών σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες.  Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου παροχής υπηρεσιών, ο συμμετέχοντας είναι απαραίτητο να αποστέλλει στο info@spell.gr κατά την κατάθεση της προκαταβολής τα στοιχεία τιμολόγησης, ειδάλλως θα εκδίδεται απόδειξη.

16. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Με την κατάθεση της προκαταβολής αποδέχεστε τους όρους, τις πληροφορίες και τη διαδικασία κράτησης της θέσης, όπως αυτά αναγράφονται στο παρόν κείμενο ή στην ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ σας και του speLL.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Tel: 210 677 2964   e-mail: info@spell.gr

© 2019 by 16Reasons, ALL RIGHTS RESERVED by speLL